Uutiset

Nuorisokasvatussäätiön järjestämä koulutuskokonaisuus

13.4.2024

Nuorisokasvatussäätiö järjestää vuoden 2024 aikana koulutuskokonaisuuden.

Koulutuskokonaisuuden taustalla on tunnistettu haaste lasten ja nuorten tuen tarpeen lisääntymisestä. Erityisesti neuropsykiatriset haasteet ovat lisääntyneet ja tämä näkyy myös harrastustoiminnassa. Valmentajat ja muut harrastusseurojen toimijat tarvitsevat lisää ymmärrystä ja keinoja tukea tällaisia lapsia ja nuoria, jotta he kiinnittyvät harrastukseen. Harrastukseen kiinnittyminen on lapsen ja nuoren kehitystä suojaava tekijä.

Koulutukset järjestetään etäyhteydellä ja kokonaisuus rakentuu seuraavasti:

  • Valmentava ja arvostava vuorovaikutus: keskiviikko 24.4. klo 17.30-19 Maria Laiho
  • Lasten ja nuorten tunnesäätelyn tukeminen: torstai 22.8. klo 17.30-19 Ilona Lepistö
  • Käyttäytymisen haasteisiin vastaaminen: torstai 19.9. klo 17.30-19 Ilona Lepistö
  • Peli- ja puhelinriippuvuus Ehyt ry, aika ilmoitetaan myöhemmin

Lisäksi mahdollisuus vielä yhteen kertaan osallistujien toivoman aihealueen mukaisesti.

Toivomme jokaisesta tukemastamme seurasta/ yhdistyksestä vähintään kaksi osallistujaa. Enemmänkin saa osallistua ja tietoa koulutuksista saa jakaa eteenpäin. 

Säätiön puolesta koulutuksen vastaavana toimii Lassi Huhtala ja on mukana myös koulutuksissa. Lisätietoja tai kysymyksiä voitte esittää hänelle sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Koulutukseen ilmoittautumiset 22.4. mennessä oheisesta linkistä. Osallistujille lähetetään koulutuksen osallistumislinkki ennen ensimmäistä koulutuskertaa ilmoittautumislinkin sähköpostiosoitteeseen.

Koulutukseen ilmoittautuminen

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Vuoden 2024 toiminta-avustukset on jaettu

12.4.2024

Nuorisokasvatussäätiön hallitus on käsitellyt kokouksessaan 9.3.2024 toimintavuotta 2024 koskevat avustushakemukset ja vuoden 2023 raportit. Avustukset ovat lähteneet maksatukseen huhtikuussa ja ovat käytettävissä avustuksensaajilla viikolla 16.

Comments are closed.